Ontspanning

Ik maak ontspanningsoefeningen en meditaties waarin je in een diepe staat van ontspanning komt als je haar stem volgt. Ontspanning is een basisbehoefte van ieder mens net als voedsel. Als dit nieuw voor je is: geen zorgen. Je zet hier de eerste stap.
Je brein produceert 24 uur per dag hersengolven. Als je mentaal actief bent, ben je in een bèta staat. Teveel aan bèta kan problemen opleveren door verhoogde spierspanning, een stijgende bloeddruk en het creëren van een staat van zorgen, angst of zelfs boosheid.
Het is dus van levensbelang regelmatig ‘terug te schakelen’ van naar bijvoorbeeld een Alpha staat of zelfs een thèta of delta staat. Hoe kun je dat doen? Ontspannen, mediteren of hypnose.
Neem een kijkje in het pakket of in het membership. Ontspanning is niet alleen heerlijk. Het is van levensbelang.

Meditatie

Tijdens mediteren keer je je bewustzijn naar binnen. Dat maakt dat je in een Alpha staat komt. Deze hersengolven zijn aanbevolen voor het behandelen van stress. Het is een staat van ontspanning waarbij zorgen en stress wegvallen. Het is bovendien een staat van zijn waar je creativiteit en intuïtie meer tot uiting komen.

Als je nog dieper ontspant kom je in een theta staat. Deze staat bereik je bijvoorbeeld met een zelfhypnose (zie categorie hypnose). Deze staat is uitermate geschikt voor het (her)programmeren van je gedachten.

Bekijk de korte meditatie- en ontspanningsoefeningen die je minimaal in Alpha staat brengen als je mijn stem volgt. Je bent alleen aanwezig in het nu. Stress valt weg.

Ontspanningspakket

Relax pakket
€ 84,-  per jaar

Gewoon even de dagelijkse zorgen laten voor wat het is.

Relax & Feel good
€ 33,-

Meer ontspanning door deze diepe laagdrempelige meditatie.

E-mail verzonden