YOUTUBE

Om te ervaren hoe Sharon les geeft, staan er op YouTube een aantal korte series. Deze series zijn gemiddeld 10 – 25 minuten. Er is voor ieder wat wils; van een zittende tot een staande serie; van een lichte tot een uitdagende serie.  Het is een prettige manier om kennis te maken met Sharon of als extraatje naast de fysieke les die ze wekelijks geeft.

Deze les is een balans tussen inspanning en ontspanning. Elke les is opgebouwd rondom een thema of intentie. Daarmee is elke les verschillend. Er wordt heel bewust met houding gewerkt. Mede hierdoor kan iedereen meedoen met deze yoga. De enige voorwaarde is dat je op handen en knieën kan steunen. Het is dus een misvatting dat je lenig moet zijn voor yoga. Mensen beginnen juist met deze les om flexibiliteit, kracht, stabiliteit en houding te verbeteren.

Alle lessen en video's zijn gemaakt voor een heerlijk moment voor jezelf. Regelmatig post ik nieuwe video's op YouTube. Deze variëren van Yoga, Meditatie en Hypnose. Bijna al mijn YouTube video's kun je op deze site terug vinden. Heb je na het zien van mijn video's de smaak te pakken en wil je uitgebreider les met begeleiding, bestel dan een online lespakket.

VIDEO IMPRESSIES


E-mail verzonden